Qashqai

Rezultati i Kërkimit 3 rezultate

New Qashqai 2.0 Acenta Nissan Connect

2011129 300usedsilverblackauto24wd
 

€11 490

Krahaso Automjetin Shiko më Shumë

Nissan Qashqai

Për vitin 2020, Qashqai është rifreskuar me një kapuç, parakolp, grilë dhe

2020newRedBrown (Leather)auto1.5FWD/4WD
 

Çmimi në Kontakt

Krahaso Automjetin Shiko më Shumë

Nissan Qashqai

Tashme erdhi!!! Nissan Qashqai e ri 2021 Mild Hybrid!!!

2021newsilverBlackauto1.3fwd
 

Çmimi në Kontakt

Krahaso Automjetin Shiko më Shumë
Lista e Krahasimit
Formë Aplikimi