Rreth Nesh

  1. Home
  2. /
  3. Rreth Nesh

Tendence 3A

Perfaqesues zyrtar i automjeteve Renault, Dacia & Nissan.

Te gjitha ofrohen me Leasing!

Me eksperience mbi 10 vjecare Tendence 3A ze vend te rendsishem ne tregun e automjeteve fal korrektesise dhe ofertave promocionale. Tendence 3A, ka shitur mbi 3500 automjete te reja keto 10 vite, duke bere pjese ne eliten e kompanive Automotive ne vend. Gjithashtu me krijimin e kompanise Tendence Multibrand, synojme qe ne vitet ne vijim te krijojme eksperiencen e duhur edhe ne tregun e automjeteve te perdorura.

Ne vitin 2014 nis bashkepunimi me “EuropCar” nje nder kompanite me te medha nderkombetare te automjeteve me qira

Tendence 3A ka kenaqesin te bashkepunoj me kompanite me te medha ne Shqiperi si dhe eshte pjese e nje nga grupeve me te medha ne bote e prodhimit dhe rishitjes se automjeteve Renault S.A.S

SERVIS I SPECIALIZUAR

Servisi ynë është i specializuar mbi modelet e Renault Group (Renault, Nissan Dacia)

SHËRBIM I SHPEJTË

Shërbimet e Tendence 3A janë të shpejta dhe të lehta pë tu kryer, qoftë për blerje, leasing apo automjet me qera.

STAF I KUALIFIKUAR

Staf tepër serioz i kualifikuar dhe miqsor i cili është i gatshëm për t’iu asistuar që zgjedhja juaj të jetë më e lehtë

Grupi Renault është një lider global i automobilave:

3753723

Shitjet globale në të 4 markat

128000

Fuqia Punëtore globale

Disa informacione të mbi grupin Renault SAS

Renault ka projektuar, prodhuar dhe shitur automjete për më shumë se 115 vjet, në më shumë se 118 vende. Grupi Renault sot është i pranishëm në pesë kontinente përmes tre markave: Renault, Dacia, Renault Samsung Motors, Mitsubishi dhe partneritetet strategjike në Rusi me Avtovaz dhe në mbarë botën me Daimler.

Grupi Renault është mbi të gjitha një aleancë unike në industrinë e automobilave me Nissan.

PO MENDONI PËR NJË AUTOMJET TË RI Kontakto
Lista e Krahasimit
Formë Aplikimi