Servis

  1. Home
  2. /
  3. Servis

Contact Information

Kontakto për të rezervuar një orar në servisin e specializuar të Tendence 3A

Rruga “29 Nëntori”, përballë Ish Doganës 1025 Tirana, Albania


0 68 904 3389


Service@tendence3a.com

Orari i Servisit

  • E Hënë 8:00am – 4:30pm

  • E Martë 8:00am – 4:30pm

  • E Mërkurë 8:00am – 4:30pm

  • E Enjte 8:00am – 4:30pm

  • E Prente 8:00am – 4:30pm

  • E Shtunë 8:00am – 1:00pm

  • E Dielë Jemi mbyllur

Servisi ynë i specializuar

Një shërbim makine mund të përfshijë deri në 50 ose më shumë komponentë, kontrolle dhe rregullime të sistemeve, duke përfshirë: Ndryshimin e vajit të motorit dhe/ose zëvendësimin e filtrit. Kontrollimi i dritave, gomave, shkarkimit dhe funksionimit të frenave dhe drejtimit. Sigurohuni që motori juaj të jetë i ‘akorduar’ për të punuar në gjendjen e tij maksimale.

 


PO MENDONI PËR NJË AUTOMJET TË RI Kontakto
Lista e Krahasimit
Formë Aplikimi